Miksi arvostan vain hyvä rolex-kopio-ranneketta?jäljitelmä kellot

Tänään haluaisin esitellä hyvä rolex-kopio-hihnan, eikä ole liian myöhäistä mennä suoraan aiheeseen. En ole kiinnittänyt paljon huomiota ranneke ja hihna, syy on se, että normaali metalli rannekoru käyttää mikä ongelma ei syntyisi, turvavyön käyttöä pitkään kuitenkin haluta muuttaa, mutta jossa voimme vaihtaa hihna noin paljon, jos yleinen Hihna ei ole tarpeeksi hyvä, voit myös mennä mukautetun hihnan. Custom hihna jotkut kotimaiset yrityksiä materiaalin valinta, valitse väri viimeistely hihnaan, keskimmäinen ei kestä kauan, mittatilaustyönä hihna rakenne ja laatu ovat paremmat, ja hinta ei ole liian korkea, se voi myös merkitä vastaavan kellon Brändimerkki, kun haluat vaihtaa hihnan, voit levätä helposti. Kuitenkin kaikissa kellot, rannerenkaita hyvä rolex-kopio huomiota minut rauhaan, kuten me kaikki tiedämme, käyttö erityyppisten rannerenkaita hyvä rolex-kopio ei ole sama, ja jopa samanlaista rannekoru, rannerengas eri ajanjaksoina, on hyvin suuri ero. Tämä on johtanut huomattavaan vaikutukseen hyvä rolex-kopio: n arvoon ja jopa kysymykseen siitä, onko Rolex ostettava vai ei. Se merkitsee paljon.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Jopa nyt useimmat kellomerkit eivät ole itse valmistettuja, niitä ostetaan ulkopuolelta. Rolex on tällä hetkellä yksi harvoista kellojuurnista, jotka voivat tuottaa omia kelloketjuja, mutta aluksi Rolexilla ei ole kykyä tuottaa ketjuja. Historian aikana Rolex osti ensimmäisen Rolex-rannekkeen ulkopuolelta. 1930-luvulla, katsella ranneke tarvitsee lisäkustannuksia, koska tänään, rannekkeen hinta on hyvin korkea, joskus rannekkeen osuus on puolet hinnasta koko kellon (puhumattakaan ketju nyt, on mennä työvoimapalvelulain Ketju, hinta on myös erittäin korkea, varsinkin Rolex-soljen pieni kruunu, jos se on kadonnut, sinun täytyy vaihtaa rannekoru).
Merkittävä parannus hyvä rolex-kopio: n rannekoru on lisätty kaareva ketjulinkki rannekorun edessä, jotta rannerengas ja kotelo yhdistettäisiin. Tämä on tullut myös modernin emalirannekkeen alusta.
Nyt näemme, että valtaosa Rolexista on ketjunhihnan kellot, eikä vyön malleja ole paljon. Mutta alussa Rolex Oyster ranneketta käytettiin vain kupla takaisin ja Rolex aikaisin kronografi. Muut kellot voidaan varustaa hihnoilla, kunnes yksi päivä (1952), Rolex teki merkittävän parannuksen ketjussa, niin että hihnat todella tuntuvat. Varhaisimmat Rolex-ketjunhihnat ripustettiin korvakkeiden väliin, ja rannekkeen ja kotelon välillä oli aukko.
Nyt meidän yleinen fake rolex on malli, joka käyttää kolmannen sukupolven ketjua. Tärkeimmät kolmannen sukupolven Ò-muotoiset rannekkeet ovat onttoja ja kiinteitä. Kolmannen sukupolven -muotoisen rannekkeen linkit suljetaan sivulta, mutta alkuperäiset kolmannen sukupolven -tyyppiset rannekkeen linkit ovat onttoa. Ulko on tiivistetty, mutta sisäpuolella on ontto. Oli mielestä syy laittaa Rolex rannekoru valmiste ontto, koska vähentämiseksi painon kellon (tämä on vain arvaus), mutta jostain syystä, ontto linkit joitakin ongelmia ovat väistämättömiä. On totta, että se ei ole kiinteä, mutta on totta, että se on likainen sisällä onttoja linkkejä, varsinkin kesällä, kun hikoilu ja öljy. Koko rannekkeen ketjulinkki on kiinteä metallilohko. Lisäksi ketjulinkkien lisäksi paikka, jossa etuakseli ja kotelo liitettiin, oli itse asiassa ontto ja myöhemmin se korvattiin kiinteällä.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Antiikkisessa Rolex-kokoelmassa on ongelma olla tietoinen. Olin oppinut, että jotkut otti antiikkisen Rolexin kokoelman Rolexin viralliseen huoltopalveluun. Huollon aikana Rolexin virkamies korvaa vanhat osat uusilla osilla. Yleisesti olemme sitä mieltä, että Rolexin palvelu on niin hyvä ja niin yksityiskohtainen. Mutta antiikkisten katsojien harrastajille se ei ehkä ole hyvä uutinen, koska heidän kellonsa eivät ole alkuperäisiä.
On itsestään selvää, että Rolexin lisäksi en ole koskaan kiinnittänyt huomiota minkään muun kellon rannekkeeseen, koska Rolex-rannekkeen tilanne vaikuttaa suoraan kellojen myyntiin. Yksi Rolex-kellojen suurimmista ominaisuuksista on erilaisten mallien tunnistaminen. Rolex näyttää olevan samanlainen, mutta kellon yksityiskohdista pienet paikat voidaan erottaa toisistaan, onko kyseessä uusi malli vai vanha malli. Rannekoru on yksi selkeimmistä ominaisuuksista tunnistaa Rolexin uudet ja vanhat mallit. Tällä hetkellä markkinoilla on paljon Rolexia, ja 5-numeroiset vanhat ja 6-numeroiset uudet mallit ovat suurimmat. Edellä mainitut veneet 16622 ja 116622 ovat erittäin hyvä esimerkki. Kahden purjeiden päätä ei ole lainkaan eroa, emmekä näe pieniä yksityiskohtia iskunvaimentimista ja karvanpoistoista liikkeestä, joten voimme vain kulkea rannerenkaan läpi. Rannekorut 16622 ja 116622 ovat huomattavan erilaisia, ja ne näkyvät yhdellä silmäyksellä. Näemme usein tällainen tilanne, pöytä-myi jahti, malli 116622 on aihe, hinta on hyvin alhainen (pienempi kuin yleinen hintataso 116622), vaikuttava, katsoa tietää ranneke on 16622, se osoittautui vääräksi standardimalli . Siksi en tiedä toisen pöydän ranneketta, mutta tiedän Rolex-rannekkeen syyn.
Edellisvuonna fake rolex käynnisti uuden DAY DATE40 (228238). Uusi DD40 käyttää uutta tekniikkaa rannekorussa, korvaamalla teräsakselit rannerenkaan liittimiin keraamisilla akseleilla. Tämä johtuu siitä, ennen Rolex rannekkeen, varsinkin viisi helmiä tällaisen linkeillä ketju, jolla on pitkä aika löystyä, löysä ketju linkit tullut, ei yritys. Kun keraaminen akseli on vaihdettu, keraaminen on kulutusta kestävämpää kuin edellisellä teräksisellä akselilla, mikä tekee rannekoru vahvemmaksi. Rolexin perinteen mukaan arvioinnin jälkeen replica kellot-rannekkeen taso paranee jälleen. Se on jäljitelty ja koskaan ylitetty. Tämä on väärennettyjä kelloja-rannekoru.