hyvä jäljitelmä kellot uusi muutos otetaan käyttöön

hyvä jäljitelmä kellot  julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2010, uusi rakenne on aivan erilainen kuin perinteinen Tourbillon, halkaisija 14,5 mm ylisuuria tasapainon lisäksi esittää tourbillon häkkiin, ja pian koheesio katsella teollisuuden huomiota. Uuden Yläkerrassa nyt, ei vain ole rikas sisäinen ulkonäkö on myös ennennäkemätön. Stereoskooppisen 3D-suunnittelu 18K dial on kaksi vaihtoehtoa, eli musta ja hopea hoitoa, herkkä ja hienorakeinen rakenne kimaltelevaa osoitin, Mosaic otsalevyn ja osa rinnakkain kiillotettu teräs osat.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Yhden napin kronografi yhdistettynä suuriin tourbillon
hyvä jäljitelmä kellot  enemmän erityistä, että sarakkeessa pyörämekanismin ohjaamiseksi ajankäyttö, pyörimisen aikana tourbillon on erilainen neljä minuuttia, ja jonka halkaisija on suurempi kuin kehyksen, erityisesti sijoitettu ulkopuolella tasapaino kehyksen, tuo täysin erilainen Visuaalinen kokemus.hyvä jäljitelmä kellot käyttäen kanoninen osoitin muotoilu, jossa on järjestetty epäkeskisesti tuntia osa etulevy, keskeinen minuutin käsi ja keskeinen ajanoton käsi, toisen aikavyöhykkeen näyttö ja yö, pieni toinen liikkuva riippumaton vakio, positiivinen ajattelu ja 30 minuuttia ilmoitettu.
Tavanomaisessa mekaaninen katsella, kun käsipyörää heilahtaa edestakaisin, toinen puoli painopiste on aina jännitetty, painovoima vaikuttaa tasapaino värähtely on pitkä molempiin suuntiin pitkin epätasainen amplitudit. Kynnyksellä Tourbillon, on vastustaa painovoimaa kellonaikastandardi aiheuttamia virheitä kellon, käsipyörää kehyksen mahdollistaa pyörimisen keinu, pidätin ja käsipyörää värähtelee saman akselin ympäri kiertoakselin, kun tourbillon-kehyksen vallankumous, painovoiman vaikutusta koko joukko kutuvaellukselle voidaan kompensoida kerran, puolesta pidätin rakenteen milloin tahansa automaattisen korvauksen, vakaa tasapainotila.
hyvä jäljitelmä kellot” tasapaino pyörä on suurempi kuin kehyskoko, joka on nimen alkuperästä, kreikan sana “Exo” Root on “ulkoinen” merkitys, joka tukee käsipyörää itse liian yleinen Tourbillon erilainen, se ei ole purjehtii Tourbillon eikä kaksi tavanomaista kiinteä pöytä tourbillon silta, mutta kahden kivilaakeri. Tourbillon tavanomainen kehyksen koko on suurempi, sitä enemmän raskas paino, vaatii enemmän energiaa työnnetään, sitten kehyksen koon pienentäminen, vähentää energian kulutusta, on edelleen suuri koko saldo on vähemmän altis ulkoisten voimien etuja häiriöitä. Ylimitoitettu vaihtelut tourbillon ajanotto pyörä voidaan vähentää 30% energiankulutusta, energiansäästö työntämiseksi ajoituksen rakenne, kun pöytä ei sinänsä vaikuta tarkkuuteen matkustaa.
Niistä perinteinen tourbillon mekanismi, pyörivä inertia kehyksen muodostaman toimintaa, joka myös sijaitsee rungon sisällä, joka voi vaikuttaa toimintaan käsipyörää,hyvä jäljitelmä kellot sijoitetaan kehyksen ulkopuolella käsipyörää, täysin ratkaise ongelmaa, niin että käsipyörää ajaa lisää tarkka. rolex-kopio rytmi voi vain nauttia kauneuden suuri koko käsipyörää sekä vastapainona hienosäätöä ruuveja, täydellinen näky ei esty puitteissa. Vuonna kaksitoista suuntaan valitsin avaa suuri ikkuna, kaikki paljaat board Yiyi pyöreä rivi koriste, ja pyrimme saavuttamaan parhaan visuaalisia tehosteita.
Uusi suunnittelu päivä- ja yönäytön valinta Toinen aikavyöhyke käytännön plus pistettä
Tuuletin fake rolex käyttäen osoittimen etulevyn suunnittelu sääntöjä, minuutti ja ajanotto toinen käsi keskiakselin asema merkittävimpiä, kaivos- decentered tunti, mutta se on salaisuus, ei ainoastaan, joka kykenee näyttämään paikallista aikaa, tuntiosoitinta haara on toinen osoitus vastuussa kaksi paikallista aikaa, jossa harjakattoisia kultaa käsissä, toinen aikavyöhyke on sininen teräs käsissä, voi valita näytettäväksi tahansa globaalin aikavyöhykkeen. Vice stereo etuosan levylle niin, että koko kellotaulu osoittaa ihmeitä kolmiulotteisen tuntumaa, joka osoittaa aika neljänteen ulottuvuuteen on etulevy. Taulukko ruuvattu läpi sillan pyöreä koneen koristelautanen linjat, ensi silmäyksellä voi tuntea rikas kolmiulotteinen tasolla.
On puoli viisi yö asema on uusi suunnittelu näytön osa-dial, sininen teräs osoitin, osoitin sama väri toisen aikavyöhykkeen, ja puoli ympyrän osa-kirkas kasvot levy, puoli käännä tummempi väri koodataan näyttää 24 Päivät ja yöt. Harmaat osat molemmissa päissä solun, edustaa tumma iltataivaalla, taivas ja Dawn Zhaxian. Ne on merkitty “LEVER” puolesta kuusi, sekä “coucher” puolesta kuudelta illalla.
Platina tyyli, paketti aluksella ovat rodium saaneilla, kun taas nousi kulta, sitten hallituksen peitetty Rose Gold. Soittaa puhdasta kultaa, ja yhdessä erilaisia ​​kaiverrettu koriste kunkin toiminta-alueella, pieni sekuntia erillisessä Jatkuva yhdeksän asentoon, ylimääräisiä väri rengas koristeltu tapauksessa viilutettu. H sub kuusi asentoon dial ulomman ja sisemmän kierrosta tunnin kohdalla, ja auringonvalolle kuvion käsittely, voidaan helposti erottaa sisä- ja ulkorenkaiden tehdään kaksi kierrosta tuntia rengas matta hoito on painettu musta roomalaisin numeroin tunnin kohdalla, ulkorenkaan Hieman kelluu ylös.
replica kellot ajoitus linkki, sarake pyörän kosketuspinnan sydämen muotoinen nokka, suurennuslasilla on oltava hitaasti säätää hionta kelloseppä, on vain virhe millimetrin tuhannesosa, ja teräsosat Villeret arvostetun V Kronografisillat on käsin viistetty. Käsin kiillotettu teräs osien oilstone, metrinen silta myös käsin kaiverrettu Genève. Suuri painava pyörän ulkosivulla hienosäätö ruuvi, kevät ulospäin taittaa Phillipsin käyrä, siten, että jousi on eniten lineaarinen säätö osassa. Värähtelytaajuus on klassinen 18 000 kertaa tunnissa, mikä vastaa 2,5 Hz: tä. Matka-ajan tarkkuus on viidesosa sekunnista. Aloittaa ajanoton toiminto, pysäyttää ja nolla, kaikki luottavat puristus- ja kruunu koaksiaalinen painiketta.
Suora vievää, koska tuotanto-ongelmia, kun replica kellot rajoitettu painos, manuaalinen käämitys mekaaninen liike Cal. 16,60, mukaan ajanoton yksi, itsenäinen pieni käytetyt, toisen aikavyöhykkeen osoitus tourbillon neljä minuuttia, kolonni pyörä mekanismi on kytketty, taso kytkimen rakenne, 18K nousi tapauksessa 18K dial, pintakäsitelty hopeapartikkeleiden 18K kädet, käsin ommellut alligaattori hihna, 18K lilja solki.