fake rolex  Basel -näyttelyssä esittelee värit ja tekstuurin jaloman sekoitus

Oloa intohimoa ja charmia varten,fake rolex  Basel World 2012 -näyttelyssä esittelee värit ja tekstuurin jaloman sekoitus. Ja jalo ja suloinen emali-tyyliin naisten log tyyppi näyttää naisellinen charmia uudesta kulmasta.
Kuten oodi intohimoa ja charmia, Basel Maailman 2012 näyttely on esillä Oyster Perpetual Datejust 31 naista, korostaen jalo kanssa värejä ja materiaaleja. Tämä uusi skintillaattorin 18 ct kultaa mosaiikki ulompi ruutu 48, kun taas uusi samppanja valitsin on asetettu kahdeksan timantteja 6 ja kello 9 –asennosta kello kaksi numeroa tunnin numeroilla 18 ct kultaa valmistus, kukin asettaa 16 rubiineja.fake rolex on paitsi luonne ja käytös uutuuden kauniita koruja, mutta sisältää myös useita teknisen osaamisen koko Oyster-sarjan omaa.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

fake rolex-lokin tyyppi
Ja aatelinen Dina fake rolex osoittaa naisten naisellinen charmin uudesta näkökulmasta. Varustettu uusilla samppanjaa dial 18 ct keltakultaa tapauksessa lisätä säädintä tunnin kohdalla VI Sanajoukossa 11 rubiineja kuvastaa epäsuorasti harvinaisuus Kellon arkikäyttöön helmi tämä lahja charmia. Log-sarjan jäsenenä tämä kello käyttää edelleen Rolexin erottuvaa esteettistä elementtiä – kolmiomainen kavennettu ulompi rengas. Vuodesta 1945 lähtien kokoelmasta on tullut Rolexin ikoninen tyyli, jossa on erottuva tyyli ja erinomainen katselusuorituskyky.
Rolex-kulta
18 karaatin kultaa Oyster edellä kaksi hihna ja kotelo palveluksessa sulattovalu Rolex talon, sitten lähetetään tehtaalle jalostettavaksi. Muovaus-, jalostus- ja hiontaprosessit ovat entistä varovaisempia, jolloin 18 kt kultaa on ainutlaatuinen kimallus.
Oyster-kotelo – erinomainen vedenpitävä symboli
Molemmat Oyster tapauksessa halkaisijat 31 mm ja 26 mm, jotta vedenpitävä 100 metriä, on täydellinen mittasuhteet ja elegantti tyyli malli. Ainutlaatuinen keskipintainen kotelo on valettu yhteen 18 kt: n kiinteään kultaan. Rolex-kelloseppien erikoistyökaluja kiristetään pohjakuoren avulla kokonaan.
Käämityskruunu on patentoitu kaksoislukko vedenpitävä järjestelmä, joka on kiinnitetty kunnolla koteloon. Peili on valmistettu naarmuuntumattomasta sinisestä kristallilasista ja siinä on kuperampi suurennettu kalenterin ikkuna kello kolmekymmentä ajasta helppoa lukemista varten. Täysin suljettu emalikotelo antaa parhaan suojan tarkalle liikkeelle.
Rolex-lokityyppi
2235 liikkuminen – kehittynyt tarkka aikakappale
fake rolex hyväksyy Rolexin täysin kehittämän 2235 itsekäämisen mekaanisen liikkeen. Kuten kaikki kestomagneettiytimet, myös 2235-kaliiperi on hyväksytty virallisella akkreditoidulla ajastimella. Tämä sertifikaatti myönnetään nimenomaan precision kellot, jotka ovat läpäisseet Sveitsin Precision Timer Testing Center (COSC). Tämän liikkeen rakenne on identtinen kaikkien leukojen liikkeiden kanssa ja on tarkka ja luotettava.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Rolex31
Mukava, tyylikäs ja ylellinen emalihihna
Cartier-kopio hihna on valmistettu 18 kt: n kultaisesta kullasta. Rolexin kehittämä ja patentoitava tyylikäs kiinteä liitoshihna on mukava käyttää ja helppo käyttää. Naisten log-tyyppinen pääpantahihna on 18 kt: n kultaa ja siinä on kruununvaljain. Arvokas kolme riviä puoliympyrän kiinteä yhteys rannerengas kehittämä Rolex, on erittäin mukava käyttää ja täysin tämän sarjan esteettisiä ominaisuuksia.
Tuore, hienostunut, tyylikäs – täydellinen kuvaamaan uuden Oyster vahvalla naisellinen muotoilu Datejust Hyvät 31 mm James Bond -sarjan. Kellon kuoret jalokivet, jossa 18ct kultaa tai 904L ruostumattomasta teräksestä erilaisten materiaalien, jotka osoittavat eri väriä, kuten intohimoinen ei ole pulaa aistillinen runoutta, ylistää huoleton nuorisoa.
Uuden Datejust Hyvät 31 mm James Bond sarja on kultaa, platinaa ja ikuinen nousi kultaa ja muita materiaaleja, joilla on erilaisia ​​pinta suunnittelu ja koristelu ovat saatavilla. Vuoteen elektrolyysiprosessien tekniikka, hieno kukkakuvio on painettu tummalla laadusta rodiumia tai samppanjaa, vaaleanpunainen kasvot, jotta hieno muotoilu esteettisiä tähän ajanotto.
audemars piguet kopio sarja tarjoaa kaksi ulompaa valinta: Triangle uritettu ulompi rengas tai 24 tai 46 kuoret timantteja ulomman kupolin suunnitellut monistettu estoton tunnetta hiuksenhieno leikkisä, mutta myös korostaa ainutlaatuinen persoonallisuus niistä.
Sijaitsee pinnan mosaiikki roomalainen numero kuusi asemaa häikäisevät timantteja, katsella vieläkin viettelevä charmi, kuin jos se on unohtaa ajan kulumisen.
omega kopio-sarja ei ole vain katseenvangitsija vaan myös luonnostaan ​​erinomainen. Itsevirtaava vakio-aktiivinen värähtelyliike varmistaa, että kello on tarkka ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ihastuttavasta elämästä.