audemars piguet kopio on ensimmäinen, joka käyttää väriä offshore tyyppi

Jos kesä- ja urheilukellot ovat parasta, audemars piguet kopio ei ole muuta kuin kakkuja. Ja viime vuosina, myös näkyy enemmän ja enemmän urheilumittarin alkoi hiukan väriä niihin omat kellonsa, sitä ennen kuin yksivärinen niin. Nykyään kellonrakennus tuo sinulle kolme värillistä urheilukelloa, katsokaamme sen charmia.
audemars piguet kopio on ensimmäinen, joka käyttää väriä offshore tyyppi, tämä on tämän vuoden uusi Royal Oak Offshore väri, khaki armeijan vihreä väri, ja, jotta väri tasapainoisempaa, enemmän tulee khaki armeijan vihreä keraaminen teknologia Kellojen käyttämistä varten, nilkkaventtiili ja ruuvi-kruunu ovat khaki vihreää keraamista tekniikkaa. Lisäksi katsella tapauksessa, jossa 42 mm: n ruostumattomasta teräksestä tapauksessa, khaki armeijan vihreää pyörää kaiverrettu “Grande TAPISSERIE” suuri kirjava koriste, khaki, armeijan vihreä, ulompi minuutin sormus, valkokulta tunnin markkereita ja Royal Oak käsissä. Pyöreän päivämääränäyttöikkuna on saatavilla klo 3. Audemars Piguet Caliber 3120 audemars piguet kopio varustettu itse tuotettu ajanoton liikkeen, ainutlaatuisella hieno 22K kultaa värähtelystä kaiverrettu saadaan 60 tunnin tehoreservi.audemars piguet kopio

audemars piguet kopio tänä vuonna, käynnisti uuden sarjan Aquanaut ajanoton, jolla on hyvin näkyvästi oranssi väri, käytä osoitin, mittakaava ja hihna, mutta myös kuulua tähän urheilukellona “kranaatti” on enemmän nuorekas elinvoima. Käyttäen 42,2 mm ruostumaton teräs tapauksessa uusi Patek Philippe “kranaatti” fly-back ajanotto katsella varustettu ikoni pyöristetty kahdeksankulmainen tapauksessa tummanruskea kohokuvioitu dial kello 6 60 minuutin laskuri käyttäen Sama pyöreä kahdeksankulmainen klassinen siluetti kuin kehys. Aika näytön (ajanoton kädet lähimpään neljännekseen toisen ulkoreunan silmäkuopan asteikon 60 minuutin laskuri) käyttäen oranssi merkki, jyrkässä ristiriidassa tummanruskeaan dial. Patek asennettu CH 28-520 C automaattivetoiset flyback ajanoton liikkeen, joka tarjoaa vähintään 45 tuntia virtaa varaukseen. Samanaikaisesti tällä omega kopio: llä on kaksi kumihihnaa, musta ja oranssi.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Luo Jiedu Hän King Supreme sarjan Pirelli yhteistyössä kellot, kellot oli aiemmin ollut pois muutamia väriä, käyttöönotto valkoisen katsella, hyvin kaunis. fake rolex musta DLC titaanista materiaali 45 mm tapauksessa, valkoiset numerot ja viivoja kehys, niin katsella rakenne. Valkoiset tikkaukset hihna on Pirellin renkaiden iho on voittanut voiton “Run Monacoon” superauto joukkokokoukset tehden, ja sisustettu ainutlaatuisella kulutuspinnan sisäpuolta peittävien. Luo Jiedu Hän RD820SQ asennettu ontto mikro Tuon luuranko liikkuvuus, rodium pinnoitus koksinharmaa, rakeinen pyöreä lasta mukaisesti Geneve Seal Standard tarkentamiseen. Tarjoaa noin 60 tuntia virtalähdettä.
Vuonna 1993 kuuluisa Sveitsin katsella tuotemerkki Audemars Piguet (Audemars Piguet) käynnisti Royal Oak Offshore kellot, ylenmääräinen, rohkea suunnittelu katsella teollisuuden murtaa stereotypiat kuittaamalla isokokoiset ylellisyyttä urheilukello villitys. 2018, aikana, jolloin 25 vuotta Royal Oak Offshore-sarja, tuotemerkin jälleen pistää tuoretta verta tässä sarjassa, suunnitella estetiikan sarjaan koskaan katsella lähteeksi, esitteli useita uudelleen kaiverrettu versio klassisesta kunnianosoitus henkeä alkuperäisen. Lisäksi uusi katsovat enemmän nykyaikaisen osaamisen ja teknologian, uusi kello paremmin nykyisiä tarpeita ja esteettistä käyttäjän osoittaen täydellisestä brändi-sarjan klassisen muotoilun ja modernia teknologiaa. Niistä, sininen levy Platinum maksu on erityisen silmäänpistävä.
Cartier-kopio tänä vuonna jyrkästi kanssa väri, innovatiivisia ideoita, yhdistettynä uusien materiaalien joukossa klassinen tapaus kahdeksankulmainen, kuusikulmainen ruuvit, “Méga TAPISSERIE” Tarkista levyn integraatio ja virkistävä. Lisää jalometallit ja osui näppärä käyttää väritekniikoiden ja uusia tuotteita, jolloin uusi Royal Oak Offshore persoonallisuus. Kuten jaksossa Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph, kuten savustettu sininen musta kellotaulu ja käsittämätön ajoaika näyttää salaperäinen synkät.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Tämä kello on valmistettu 950 platinasta, joka on viileä, ylellinen tyyli. Halkaisija on 42 mm ja paksuus 14,5 mm. Etu harjataan ja kiillotetaan osoittamaan miehen tyyliä ollakseen vain ja kovaa. Hypotenuse paikkoja kiillotus, herkkä ja hienostunut, korostaen tiedot prosessin paikallaan. Lisäksi harjattu kiillotettu voi myös vähentää vahingossa naarmuja kellon tuotefaasista jälkikäsittely on soveliaampi.
Vuoteen taaksepäin safiirikristallia takakansi, brändi teki automaattinen liikkuvuus kohtaa Caliber 3126/3840 näkyä edessä kaiverrettu brändi “AP” logo kullan värähtelystä, vieläkin hienompaa esteettisyys. Lisäksi kellolla on noin 50 tuntia virtalähdettä ja 100 metriä vedenpitävää tasoa päivittäiseen ja urheiluvaatteeseen.
Miehet täynnä maskuliininen maku -merkki sarja erityinen rannekoru, että olen enemmän kuin brändin suunnittelu, koska se hyvin tunnistettavissa ja ainutlaatuinen esteettinen, viehättävä. Kello rannekoru 950 Yi Yi platinaa materiaalin rakentaa, jossa “AP” sana saranalukoin, osoittaa yleistä tasoa urheilukellona luksusrannekelloalalla tyyli.