patek philippe kopio säilyttää alkuperäisen tyylityyppinsä tyylikkäästi

Vuonna 2015 sveitsiläinen ylellisyyttä kello patek philippe kopio ohjattiin toisen aikavyöhykkeen ja päivämäärän näyttö ref.5524 Calatrav paikallisfunktion lentäjä katsella matka-aikaa, koska tuotemerkin ensimmäinen moderni pilotti katsella, patek philippe kopio on ainoa tyyli urheilu Nyt käynnistetty kello on herättänyt laajaa huomiota ja on tullut ihanteellinen ranteen kumppani liikematkailijoille. Vuonna 2018 patek philippe kopio lisäsi jälleen kaksi ruusu-kullan summaa Calatravan Flight Travel Time Watch -ohjelmaan. Ainutlaatuinen katsella Patek Philippe: n perinteisiä lento-aikaleikkeitä kunnioittaen. Alla, katsotaanpa
Yksi tuotemerkin ainutlaatuisista perinteisistä toiminnoista on patek philippe kopio aikavyöhyke-taulukko, joka on ollut aikavyöhykepöydän innovaation edelläkävijä sen syntymisestä lähtien ja patentoitu pikavalinnoituksen kaksoisaikavyöhyke toiminto. Tukeutuvat “kunnioittaa perinteitä ja innovaatioita luoda” käsite, nyt meillä on 175 vuotta historiaa Patek Philippe parantamaan alkuperäistä aikavyöhykkeet laitteen, jotta se olisi täydentänyt siten uudelleen patentti vuonna 1996. Kahden painikkeen painaminen upotettu kellon tapauksessa tunnin käsi voi tehdä näyttö paikallista aikaa tunneittain siirtyä eteenpäin tai taaksepäin, tämä aikavyöhyke voidaan erottaa, kun välikkeen ja voimansiirto, ennennäkemättömän mekaanisen toiminnan tunne . patek philippe kopio säilyttää alkuperäisen tyylityyppinsä tyylikkäästi, mutta antaa myös katsella erillistä ylellisyyttä ja klassista makua.
Helppo viritys toisen aikavyöhykkeen näyttötoiminto, vain kaksi viritys laite painamalla ulkoreunan vasemmalla puolella tapauksessa, paikallista aikaa tunti fluoresenssi tunneittain myötäpäivään (8-bittinen puristuslaitteistoon ) tai vastapäivään (kello 10: n painaminen), eikä se vaikuta kellon matkan tarkkuuteen, helpompaa ja nopeampaa. (Jos elävä alkuperä, ontto neula voi olla päällekkäin tuntiosoitinta) on syytä mainita, että aikavyöhykkeet on myös varustettu painikkeen patentissa salpaa estetään vahingossa väärin säädellystä paikallista aikaa.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Lisäksi omega kopio: llä on halkaisijaltaan 37,5 mm halkaisija, joka on hieman suurempi naisten osalta, mutta kuten lentomatkojen kellon tyyli, ilmapiirin koko on houkuttelevampi. Anna aviatorin tyyliä naiset nauttimaan poikkeuksellisesta charmistaan.
Kellokotelo on valmistettu ruusukulta ja edessä on kiillotettu ja kiillotettu, joten se näyttää kauniilta ja kauniilta. Tyylikäs kotelo ulottuu aina korvakkeisiin, mikä sopii paremmin kelloon ranteeseen ja on ergonomisesti asetettu.
Kellon vasemmalla puolella oleva ruusu-kullan kruunu ja sivuttainen liukumaton pinta on kiillotettu ja kiillotettu antaen sille ensiluokkaisen tunnelman helpottamaan päivittäistä aikaa. Merkki LOGO kuvio on kaiverrettu, antaen kellolle oman ainutlaatuisen esteettisen.
Selkeä ja helppolukuinen paneeli, joka korostaa audemars piguet kopio-kentän perinnettä. Musta / ruskea kaltevuus dial, asennettu valkoinen Loisteainepinnoite päällä näkökulmasta kaiverrus nousi kullan arabialaiset numerot ja tangon silmiinpistävää luminescent kädet, niin että ajat osoittavat selkeämpi ja intuitiivinen. 06:00 asema ylimääräisen alustan analoginen päivämäärän näyttö, herättävä oranssi “1” edustaa ensimmäistä joka kuukausi, ja 31 selvästi erottaa, mikä kellot tuli piirre.
Pimeässä ympäristössä osoitin ja aika-merkki antavat valoisan yövalon, mikä tekee pinnasta kauniimpaa lukemisen aikana. Lisäksi kello sijaitsee kolmella tai yhdeksällä, paikallisella (LOCAL) ja alkuperäisellä (HOME) päivä- ja yönäytöllä, tämä toiminto voi ilmaista käyttäjän päivä ja yö.

https://www.camfrogift.com/
https://www.camfrogift.com/

Mukaan takaisin prosessin läpi takakannen, kaliiperi 324 C FUS automaattinen käämitys mekaanisen liikkeen tulee eteen, erityisesti, kaiverrettu 21K kulta Calatrava Doji keskeinen automaattinen heiluri Tuon. Aivan kuten aikavyöhykkeen asennus, tämä kuuluisa liikkumisrakenne on erittäin herkkä ja huolellisesti sisustettu, mikä vastaa täysin Patek Philippen jatkuvaa innovaatiota edistänyt pitkälle kehitetty mekaaninen kellotuotantoprosessi. Kellolla on 35-45 tunnin varavoima ja päivittäinen vedenpitävä lujuus 60 metriä.
Ruskealla nahkavyöllä ja beigen ompelemalla rakenne on mukava ja tyylikäs.

Hihna yhdistää 18 K: n nousi-kultaisen U-muotoisen tapin soljen, joka kiteyttää 18 K: n nousukultaa ja näyttää kellon yleisen esteettisen.
Cartier-kopio muuttanut entinen tummansininen levy valkokulta tyyli, ruskea kaltevuus kellotaulu ruskea hihna tuo täynnä retro, ylellinen ominaisuuksia, toimivuus ja integrointi muotoilu maskuliininen charmia, jolloin silmät Valon tunne. Jos pidät tästä kellosta, saatat haluta kiinnittää enemmän huomiota.

Nyt Geneven sinetti edellyttää myös toiminnallista testausta. Testaa kaikki katselutoiminnot oikean toiminnan varmistamiseksi. Tarkista osat varmistaaksesi, että kalenteri on normaalissa haussa, kolme kertaa normaaliaikaa, ajoitus käynnistyy normaalisti, pysähtyy ja nollautuu ja niin edelleen.
Vedenpitävyys nyt myös tekijä harkita, Geneven Seal kello on testattava vähintään 3 baarin (noin 30 metriä). Tarkkuuden kannalta kellon virhe ei saisi ylittää minuutti seitsemän päivän jälkeen. Tehoreservi on myös testataan sen varmistamiseksi, että se täyttää asetetut taattu arvo.