Rolex Sea-Dweller -kellojen jäljennökset ovat neljä

Monet meistä, kuten Rolex replica kellot ja monet ihmiset, kuten replica Rolex Sea-Dweller kellot. Joten, mitkä ovat Sea-Dwellerin kellon ominaisuudet?

Replica Rolex Sea-Dweller katselee punaisia ​​sanoja, kuplaikkunaa, suurempaa kokoa ja vahvempaa liikettä. Tänään tarkastelen lähemmin.

Aspect 1: Punainen sana

Rolex-kellon vedenkestävä tekniikka on modernin maailman kärjessä. Kopio kellojen, punainen pikku teksti Double Red Sea-Dweller, ei ole vain katsella, vaan se on myös paras todiste siitä, että ihmisen teknologinen innovaatio on kääntynyt tutkimaan syvän sinistä merta.

Siinä on vallankumouksellinen automaattinen pakokaasuventtiili, jota voidaan käyttää hengitys- ja happisekoitusympäristössä. Meren ensimmäinen sukupolvi teki sanat “Sea-Dweller” ja “Submariner 2000” punaisiksi painettuna levylle. Keräilijät kutsuvat sitä “kaksinkertaiseksi punaiseksi”.

Uuden Rolex Sea-Dwellerin kopion suurin piirre on se, että Sea-Dwellerin kirjasin on punaisella, ja se luo ensimmäisen meren sukupolven klassisen muotoilun.

Aspect 2: Bubble-ikkuna

Rolexin replikoiden kellot sisältävät monia kuuluisia monimutkaisia ​​ominaisuuksia ja tekniikoita. Ystävät, jotka tietävät Rolex Sea-Dweller -kellojen kopion, pitäisi tietää, että Rolex Sea-Dweller-kellojen kello 3 on normaali kalenteri-ikkuna, kun taas veden aave käyttää kuplaikkunaa, kalenterin ikkunaa, jossa on pieni ikkuna kupera linssi.

Tällä kertaa Rolex replica laittoi klassisen elementin kuplaikkunaan uuteen Sea-Dweller-kelloon, joka on ensimmäinen kerta, kun Rolex Sea-Dweller -kellolla on kuplaikkuna.

Aspect 3: Suurempi koko

Nykyään, kun tämä suuri polku on suosittu, suuri koko olisi kiinnitettävä huomiota. Rolex replica tällä kertaa ennennäkemätön lisätä koko uuden replica Rolex Sea-Dweller kellot 43 mm, 40 mm 43 mm muutos ei ole liian pieni, joka on hyvin harvinaista Rolex replica.

Aspect 4: Vahvempi liike

Kellon liike on myös erittäin tärkeää. Kun 3235 kalibraa ilmestyi, jotkut alkoivat odottaa, kun se ilmestyi Rolexin sukelluskelloon.

Nyt Rolex-replica laittaa sen uuteen Rolex Sea-Dwellerin kelloon, ja se on odotusten arvoinen. Tehovara on noussut 50 tunnista 70 tuntiin, mikä on lähes yhden päivän kuormituksen lisääntyminen. Lisäksi liike on myös erittäin hyvä antimagneettisen ja anti-tärinän suhteen.

Edellä mainitut kohdat tekevät Rolex Sea-Dweller-kellojen upotuksesta nykyisen Rolex-teräskuoren urheilukellon, ja muutos on varsin vahva.

Epäilemättä se on varmasti tullut toinen suosittu kohde Rolex-sukelluskellossa, joka houkuttelee ihmisiä, jotka haluavat kopioida Rolexia ostamaan.

描述
Rolex Sea Dweller -elokuvakello houkuttelee huomiota nykyisessä Rolex-teräskuoren urheilukellossa