Rolex 2019 Basel -kellot esittelevät kuusi uutta löytöä

Baselin näyttely vuonna 2019 on ohitse , ja Rolex on näyttely, johon kiinnitetään eniten huomiota. Rolex ei kuitenkaan anna vihjeitä Tudorin kaltaisista tänä vuonna, joten suurilla tiedotusvälineillä ja joillakin replikanäytöillä ystävillä on omat arvauksensa, jaa se täällä.

yksi: uusi Milgauss

Viime vuosina suurin osa Rolexin ammattimaisista teräskelloista on suunniteltu uudelleen, mutta suosittua tyyliä ei ole päivitetty pitkään aikaan, se on Rolex Milgaussin replikakello. Ehkä viitaten uuteen mereen he spekuloivat, että Milgauss olisi päivitys sisältäpäin. Kuten yllä on osoitettu, kellotaulu on pääosin musta, koristeltu punaisella, tyylikäs, yksinkertainen ja ilmakehän tyyli. Liike voidaan päivittää uuteen 32 liikkeen sukupolveen. On suuri mahdollisuus, että antimagneettisen suorituskyvyn suorituskyky paranee. Tämä näkemys perustuu pääosin Rolexin kilpailijan Omegan ponnisteluihin ja saavutuksiin antiomagneettisina näinä vuosina.

2: Upotettava 36-kopiokello

Koska tärkeät kellomerkit ovat viime vuosina kiinnittäneet yhä enemmän huomiota naisten kellomarkkinoihin, markkinoille tuodaan uusia kelloja, jotka houkuttelevat nykyisiä naisasiakkaita. Värien vaihdon huomioon ottaminen, helmiäiskellon vaihtaminen tai yksinkertaisesti miesten kellojen koon pienentäminen ja timanttien asettaminen ovat useimpien ammatillisten kellomerkkien, kuten naisten kellojen, käytäntö, mikä ei voi miellyttää naispuolisia kuluttajia. He pitävät myös sukelluskelloista, urheilukelloista ja suurikokoisista kelloista. Siksi he arvaavat, että Rolex julkaisee todennäköisesti Submersible 36 -kellon tänä vuonna. 36 on Rolexin klassinen koko, ja nyt se on myös hyvin neutraali koko, ei vain naispuolisten kuluttajien, mutta myös niille, joilla on ohut ranne tai pieni kello.

3: Käynnistä punainen ja musta kola ympyrä GMT uudelleen

Monet fanit kuten Laurel painavat punaista ja mustaa Coke GMT -kelloa. Vaikka tiedetään, että mahdollisuus on pieni, ennuste on myös tapa toteuttaa unelma. Tietysti tämä ei ole syy ilman syytä. Viime vuonna Rolex toi markkinoille punaisen ja sinisen Pepsi-ympyrän GMT, johon liittyi huhuja, että sininen-musta ympyrä GMT todennäköisesti lopettaa tuotannon. joten se ei ole mahdotonta. Niiden lanseeraus on sama kuin punaisen ja sinisen kola ympyrä GMT viime vuonna, viiden helmen ketju, uuden sukupolven 3285 kaliiperi ja ikoninen koola ympyrä. Materiaalin suhteen jokainen haluaa ehdottomasti olla teräsmalli, mutta Rolexin aiemman käytännön mukaan Platina tai Platinum ei ole mahdotonta.

4: Sukellusvene päivittää liikettä

Kun Rolex replica kellot päivittää, liikkumisen yhä useammissa malleissa, spekuloinnit siitä, että vesitaito aikoo kantaa uuden sukupolven 3235 kaliiperia, on ollut suosittu. Tällä hetkellä upotettavissa sarjoissa käytetään 3135 kalibraattoria. Rolexin suosituimpana sarjana sen liikkeen päivityksen voidaan sanoa olevan erittäin kiinnostava. Ehkä et päivitä joka vuosi, luulet sen joka vuosi, ja päivitys tapahtuu yhdessä vuodessa.

5: Musta GMT II -liikepäivitys

Tämä spekulointi todennäköisesti onnistuu, koska kolmen GMT II -mallin käyttöönoton jälkeen viime vuonna on erittäin todennäköistä, että tämän vuoden klassinen musta malli on vuoro. Kellon tilalle tulee uuden sukupolven 3285 kaliiperi, mallinumero 126710LN.

6: Rolex White Disk Explorer

Valkoinen levy Explorer I on erittäin harvinainen Rolex-tyyli. Vuonna 2013 Christien huutokauppa oli erittäin harvinainen valkoinen levy Rolex 6610, jota myytiin yli miljoonalla. Jos Rolex on todella valkoisen kasvot Explorer I tänä vuonna, se aiheuttaa ehdottomasti loistavan sensaation. Valkoinen Rolex-levy ei oikeastaan ​​ole niin suosittu, koska se on homofoninen “valkoinen työvoima” ja “valkoinen etsivä”. Mielestäni on kuitenkin hyvin epätodennäköistä, että Rolexilla olisi valkoinen levy.