Replica Chopard Mille Miglia Classic Chronograph Zagaton 100-vuotisjuhlapainos

Sveitsiläinen huippuluokan korubrändi Replica Chopard ja italialainen autosuunnitteluyritys Zagato tapasivat Mile Miglian. Nämä kaksi konseptia ovat linjassa keskenään, he kaikki rakastavat koneita, ovat intohimoisesti tyylisuunnitteluun, kunnioittavat perinteitä ja ovat erittäin kiinnostuneita kilpailusta ja tarkkuudesta. Nykyään nämä yhteiset kohdat ovat mekaanisia mestariteoksia, joita Chopard kunnioittaa kilpakumppaniensa ja ystäviensä 100-vuotisjuhlalle – Chopardin rajaamalle Mille Miglia Classic Chronograph Zagato 100-vuotisjulkaisukokoelman 100-vuotisjuhla-Chronographille, rajoitetun erän 100 Pie. Uudessa kellossa on Zagato-allekirjoituspunainen “Z” -muotoinen valitsin, kaareva 42 mm: n teräslaukku ja Zagato-tyylisessä autonistuimen tyylisessä “nipussa” nahkahihna kilpa-ilmeen saavuttamiseksi. Kellossa on COSC-sertifioitu itsekelausmekaaninen liike, jossa yhdistyvät erinomainen estetiikka ja upea tekninen suorituskyky.

Chopard replica kellot
Chopard replica kellot

Mille Miglia tunnetaan nimellä “La Corsa più Bella del mondo”! Tällainen väistämätön tulos aiheuttaa väistämättä epätavallisen vaikutuksen, ja Karl-Friedrich Scheufele ja Andrea Zagato tuntevat toisensa. Replica Chopard -puheenjohtaja Karl-Friedrich Scheufele on vuonna 1860 perustetun Replica Chopard -kello- ja korukuntakunnan neljäs sukupolvi. Hän on myös uskollinen antiikkiautojen fani ja amatööri kuljettaja. Chopard on ollut 31 vuoden ajan Bresciasta ja Roomasta. Kuuluisten Mille Miglia -kumppaneiden välillä Andrea Zagato on vuonna 1919 perustetun perheyrityksen Zagaton perustajan pojanpoika. Se on Italian ainoa riippumaton autosuunnittelumerkki ja ”Total Design Studio”. Konseptin edelläkävijä tarjoaa palveluita automerkkeille kuten Porsche, Aston Martin, Lamborghini ja Alfa Romeo.

Molemmat ajoivat kilpa-autojaan ja kilpailivat Italian maanradalla. Perustuen yleiseen intohimoon tarkkuuskoneita ja esteettistä suunnittelua varten, nämä kaksi perustivat myös vilpittömän ystävyyden näiden kahden välillä. Chopard replica kellot tulivat Scuderia Sports Zagato -tiimin viralliseksi sponsoriksi, kun taas Zagato inspiroi Chopardin suunnittelu-inspiraatiota luomaan rajoitettu erä Mille Miglia -mallistoon. Kilpahenki todisti herrasmiesten ratsastajien kovasta kilpailusta päivän aikana. Maalilinjan ylittämisen jälkeen he haluavat jakaa kokemuksiaan. Tätä henkeä pelattiin täysin molempien osapuolten yhteistyössä. On kohtuullista olla myötätuntoinen molemmille merkeille. Kellot ovat samankaltaisia ​​autojen kanssa. Kuitenkin, vain kun ne stimuloivat tunneresonanssia, näillä kahdella on todellinen merkitys. Tärkeintä on huomiota yksityiskohtiin, hieno mekaniikka, tyylikkäät linjat ja harmoninen kauneus. Sekä Chopard että Zagato ovat hienostaneet tätä tietä luodakseen huippuosaamisen mestariteoksen.

Aikakello, jolla on erinomainen suorituskyky ja tyylikäs viehätys

Vuonna 2019 Chopard teki kaikkensa tarjotakseen kunnianosoituksen Zagaton perustamisen 100. vuosipäivää varten. Suunnittelun pääkehys valittiin nopeasti. 100. vuosipäiväpainos on Mille Miglia -kello, joka luokitellaan vuonna 2017 luotuun Classic Chronograph -sarjaan. Autolla on omistettu kello, joka heijastaa kummankin merkin vaalimaa perinteistä autoa. henki. Siksi tällä 42 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetulla Replica Chopard -kellolla on erottuva retro-tyyli, ja sen viehättävä klassinen auto on inspiroinut käyränsä. Kellolla on lyömätön mekaaninen suorituskyky ja se on COSC, tarkka ja luotettava.

Tämän erinomaisen kronografiliikkeen perusteella Chopard ja Zagato ovat tehneet yhteistyötä luodakseen tyylikäs kello, joka sopii kestävyysharrastajille asfalttitiellä. Yksityiskohdat on muotoiltu huolellisesti, jotta kello olisi tyylikäs. Ensinnäkin Milanon suunnittelijoiden Zagaton ja Mille Miglian rakastama lakipunainen kellotaulu koristeltiin Zagaton alkuperäisellä “Z” -kuviolla. Keskiyöllä on kaksi merkkiä logoja, jotka korostavat tämän replikan kellon verivirta. Sitä ympäröi Barton-tyyppinen aika-asteikko, joka on leimattu Super-LumiNova®-fluoresoivalla pinnoitteella. Osoitin on myös päällystetty Super-LumiNova®-fluoresoivalla pinnoitteella, jotta varmistetaan, että se voidaan lukea selkeästi missä tahansa ympäristössä. Musta alumiinilla viistetty kuvioitu kierroslukumittari asteikolla parantaa tämän ajanoton urheilullista luonnetta. Tämä autossa tarvittava lisävaruste voi laskea keskimääräisen nopeuden pelin aikana. Zagato hyödyntää kaikkia toimintojaan. 24 kilpailussa se voitti Mille Miglia Thousand Miles -kilpailun kahdeksan kertaa!

Tämä Replica Chopard -kello on varustettu Zagaton autotyyppisellä “kimppu” -hihnalla, jolla on samanväriset ompeleet, jotka kaikuvat vanhoille auton tavarahihnille muistuttaen loistavasta kilpailukaudesta. Tuolloin jotkut kuljettajat rakastivat tämän tyyppistä hihnasuunnittelua, mikä helpotti kellon käyttämistä kilpapukussa. Yöllä ”kimppu” -hihnasta tulee elegantti musta vasikannahkahihna, joka kietou herran ratsastajan ranteen ympärille. Aikataulun aaltoileva maisema on täynnä ”suloisen elämän” ilmapiiriä, joka tekee heistä kiehtovaa, ja Mille Miglia Classic Chronograph Zagato-Chronografin hienot yksityiskohdat kaikuvat tapahtuman maagisen voiman.

Tekniset tiedot

Replica Chopard Mille Miglia Classic Chronograph Zagaton 100-vuotisjuhlapainos

Kotelo: ruostumaton teräs
Kokonaishalkaisija: 42,00 mm
Paksuus: 12,67 mm
Vedenpitävä suorituskyky; 50 metriä
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kruunu jalan päällä: 7,50 mm
Ruostumattomasta teräksestä kiillotettu kehys
Häikäisemätön safiiri kristallilasipeili
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu nappi
Zagaton 100-vuotisjuhlan logo perspektiivin alaosassa
Liike: automaattinen mekaaninen liike
ajanoton
Kokonaishalkaisija: 28,60 mm
Paksuus; 6,10 mm
Kivien lukumäärä; 37
Taajuus: 28 800 kertaa tunnissa (4 Hz)
Tehovaraus: 42 tuntia
Sveitsin virallisen observatorion tarkkuuskellojen sertifiointi (COSC)

Chopard väärennettyjä kelloja
Chopard väärennettyjä kelloja

Soita ja kädet:

Punertava valintakiekko on koristeltu Zagaton alkuperäisellä Z-kuviolla.
Keskiyön sijainti rodiumilla päällystetyllä Zagato-logolla ja punaisella Mille Miglia -logoilla
Kello 6 ja 9 asetetaan vastaavasti elektrolyyttisellä punaisella pyöreällä kiillotetulla tunti- ja minuuttilaskurilla.
Barton-tyyppinen aika-asteikko peitetty Super-LumiNova®-fluoresoivalla pinnoitteella
Särmikäs rodiumilla päällystetyt tunti- ja minuutti kädet
Rodiumilla päällystetty kronografikädet
Rodiumilla päällystetty käytetty käsi punaisella kärjellä
Toiminto: tunti, minuutti, sekunti
Kellonaika kolmen sekunnin kohdalla
Kello 9: n asento 30 minuutin laskuri
Kellonaikainen tuntilaskuri
4:30 sijaintikalenterin näyttöikkuna

Hihna ja solki:

Musta vasikannahan “bund” -hihna, ommeltu samoilla väreillä
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiillotapin solki

Malli: 168589-3020 ruostumaton teräs, mustalla vasikannahan “bund” -hihnalla – rajoitettu erä 100 kpl – yksinoikeudella myytävänä linkreplicawatches.com replica Chopard -kaupoissa ja tiskillä