Mikä on suurin ero Rolex replikan ja Omega replikan välillä?

Miksi miehet pitävät Rolex replikasta ja Omega replikasta?

Kaikki tietävät, että Rolex ja Omega ovat pari “vastustajia” ja tietysti niitä, joita ihmiset ostavat eniten. Omega: n ja Rolexin välinen kontrasti ei ole koskaan loppunut. Kuka on parempi kuin liike, kuka on parempi kuin tekniikka, kuka on parempi kuin kuka on menossa ja kuka on parempi kuin muut.

Haluan sanoa tänään, että ero Omega replikakellojen ja Rolex replica kellojen välillä ei ole suuri osa kelloja. Suosittelen tänään kolmea replica-kelloa, Rolex ja Omega, nähdäksesi missä niiden erot ovat.

Rolex replikan
Rolex replikan

Ensin puhutaan Omega replica  kelloista.

1, Omega Seamaster -kopiokellot 1948

Tämä kaksinkertainen päällystetty menetelmä on päällystetty heijastamaton pinnoite sisä- ja ulkopuolelta. Valon vaikutus peilipintaan on täsmälleen sama kuin alkuperäinen.

2, Omega Seamaster 30 -sarja

Tämä kello on hieno, pyöreä ja virheetön, ja se on kevyt ja puettavissa. Se on mukava. Se ottaa käyttöön Japan Citizenin tuodun liikkeen, jolla on erinomainen vakaus. Läpinäkyvyys on sopusoinnussa aitouden kanssa italialaisella vasikannahkalla, pehmeällä rakenteella, nostalgisilla tunneilla.

3, Omega De Ville -sarja

Omega Disc Fly Elegant -kokoelma on houkutellut monia uskollisia kannattajia klassisella ja tyylikkäällä suunnittelullaan. Nauti huomiota herättävistä suunnittelun yksityiskohdista. En sano tätä. Voitko kertoa, onko se aito vai kopio?

Ok, puhutaanko Omegasta, puhutaanko taas Rolexista. Rolexin tulista astetta ei voida kuvitella, ja uusintaversio on myös tuotemerkki, joka ostaa eniten asiakaspalvelua varten.

1, Rolex-sukellusvene

Klassinen emali näyttää ruuvatulla kehyksellä, joka on valmistettu kovasta keramiikasta. Sillä on vahva korroosionestotoiminto. Vaihdemuotoinen ulkorengas vahvistaa kitkaa. Tämä tehdään aitouden täydelliseksi synkronoimiseksi.

2, Rolex Cellini

Celini on erityinen Rolex replica -kellojen kello. Sillä ei ole jälkiä Rolexin ikonisesta tyylistä. Se on erittäin kirjallinen sarja. Jia Ge uskoo, että tämä kello soveltuu erittäin hyvin liikemiehille ja se on täynnä charmia.

3, Rolex Date Just

Rolex-tukkityyppi on Rolex-merkin klassisin kello, 904L ruostumaton teräs palauttaa täydellisesti Rolex DateJust -värin, varustettuna automaattisella kelausliikkeellä CaL3135. Kaikki lisälaitteet ovat täydellisesti vaihdettavissa alkuperäisiin, minuutti, tunti, toinen neula voidaan asentaa täydellisesti aito Rolex.

Yhteenvetona:

No, nämä kaksi kelloa. Replica Rolex kellot ja replica Omega kellot, mitkä replica kellot pidät? Arvioidaan, että tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla pitäisi olla vastaus.